Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

GRAND OPENING MAISON LOUIS MAY 3 2024

GRAND OPENING MAISON LOUIS MAY 3 2024

Vrijdag 3 mei vond de officiële opening plaats van Maison Louis op de nieuwe locatie in de Havenstraat.

Feest in de Havenstraat!

Vrijdag 3 mei vond de officiële opening plaats van Maison Louis in de Havenstraat te Maastricht. Na een roerige periode van onzekerheden konden we die avond deze tijd voorgoed achter ons laten.

Met een weloverwogen speech, van eigenaar Richard Colson, werd er naar het einde afgeteld voor de start van een nieuw tijdperk voor Maison Louis op een nieuwe locatie.

Na de speech was er tijd voor feest, want, wanneer er hard gewerkt is, mag er ook gefeest worden. Onder het genot van een heerlijk glaasje wijn of een vers gemixte cocktail van Shake and Serve Maastricht, en een hapje van  Vosselaer Hospitality Concepts kon er genoten worden van de beats van DJ L'Yves. Het was een druk bezocht event waar we veel klanten, zakelijke relaties, vrienden en kennissen hebben mogen begroeten.

Namens het hele team van Maison Louis:

Wij zijn ontzettend dankbaar dat u erbij was en voor de vele bloemen en cadeaus.

Ook de vele felicitaties in de vorm van kaarten en gelukwensen op onze socials, geven ons weer extra energie om de komende jaren weer volop bezig te zijn met onze mooie winkel in de Havenstraat.

Hartelijk bedankt!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.